Bezielsters

Wie zijn nu de bezielsters van al dit Geluk? Welke kracht trekt deze zoektocht naar Geluk?

Wel, Isabelle en Aurélie vormen het dynamische duo achter dit Geluksplatform. Vanuit de overtuiging dat Gelukkig zijn een basisbehoefte is, hebben deze twee enthousiaste dames van Geluk zoeken, vinden en verspreiden een missie gemaakt.

 

Dat Geluk verschillende verschijningsvormen kan hebben, blijkt al uit de verschillende achtergronden van de dames.

isabelle.jpg
FotoHuart-124 (1).jpg
 

Isabelle Cosijns

 

Als er één ding is dat we met z’n allen gemeen hebben is het ons doel om gelukkig te zijn.
Alleen vergeten we dikwijls om gelukkig te ‘zijn’ en zijn we steeds op zoek naar manieren om gelukkig te ‘worden’. Zonde … want net hier verliezen we heel wat kostbare tijd én energie … 
energie die zeker voor jou, als hooggevoelige met chronische pijn, enorm belangrijk is.

Gelukkig ‘zijn’ kunnen we enkel in het huidige moment.

En laat dit nu net, als Gelukscoach, mijn missie zijn om jou hierin te begeleiden. Mindfulness en relaxatie-therapie zijn dan ook de rode draad doorheen de coachings.

Vanuit mijn levensmotto ‘delen is vermenigvuldigen’ geeft het mij een enorme voldoening om jou (opnieuw) te laten stralen.

Jou helpen om opnieuw die lach op jouw gezicht te toveren is mijn drijfveer.
Samen gaan we op stap, op zoek naar jezelf, naar wie je echt bent, wat je wil en wat jouw talenten zijn zodat je opnieuw kan genieten van het leven en de pijn niet langer de bovenhand neemt.
jij bent immers veel meer dan jouw diagnose.


Voor de ene is opnieuw genieten van het leven ruim voldoende. Voor de ander is dit het begin van iets nieuws. Er borrelt een diep verlangen om zichzelf in de wereld zetten en bv. van een talent/hobby een bijberoep te maken … alleen is alles wat er bij komt kijken net dat tikkeltje teveel hooi op de vork. Ook met jou loop ik graag een eindje mee om te bekijken wat jouw mogelijkheden zijn, hoe we dit kunnen organiseren en profileren.

> Heb jij er als hooggevoelig persoon genoeg van dat de (chronische) pijn jouw leven domineert?
   
> Heb jij het verlangen om je hobby/talent met de wereld te delen maar weet je niet hoe of wat? Of ben jij een ondernemer in bijberoep en vraagt het zichtbaar zijn op Social Media teveel van jou?

Weet dat er meer mogelijk is dan jij nu denkt … ook voor jou!

En net omdat ik hier zo hard in geloof wil(de) ik meer dan enkel mijn eigen diensten aanbieden.  Ik wil nóg meer mensen gaan bereiken, een aanbod creëren waar iedereen terecht kan ... en dat kan ik niet alleen. 


Ik ben dan ook enorm dankbaar om jullie, samen met Aurélie, dit Geluksplatform te kunnen aanbieden waar we samen-werken aan jouw geluk op maat.

Aurélie Guignies

Gelukkig zijn met en in je relaties, wie wil dat nu niet? Hoewel veel mensen dit willen, lijken ze zich dit vaak groots en bijna onbereikbaar voor te stellen, dat Relatiegeluk. Maar net zoals ieder ander Geluk, zit het hier ook in de kleine zaken.

 

Vanuit deze overtuiging, namelijk dat Geluk kleiner en tastbaarder kan zijn dan we vaak denken, is het met dit Geluksplatform de bedoeling om andere Geluksbrengers te verenigen. Zodat jij, beste bezoeker, kan proeven van de diversiteit dat Geluk voor jou in petto kan hebben.

 

Maar even terug naar Relatiegeluk. Dit staat centraal in de begeleidingen die ik doe in mijn praktijk als Gezins- en Relatiecounselor.

 

Voor zolang ik het me kan herinneren, heb ik een passie voor mensen en hun relaties. Dit vormt dan ook het hart van de werking van mijn praktijk. Hier ondersteun ik gezinnen, koppels en individuen die op relationeel vlak moeilijkheden ondervinden.Mensen bij wie het op relationeel vlak stroef loopt of zelfs in de knoop zit. Samen met deze mensen ga ik op pad. Op zoek naar meer verbinding met jezelf, in eerste instantie. Idealiter ook met de ander.

 

Net zoals ik geloof in en fan ben van tweedehands - spullen, geloof ik in "tweedehands - relaties". Hiermee bedoel ik dat ik ervan overtuigd ben dat de nodige zorg, tijd en aandacht ook relaties een tweede leven kunnen geven.

 

Ik geloof in jouw Relatiegeluk.