Missie

Het is, als geboren Geluksbrengers, onze missie om van ‘Gelukkig Zijn’ een statement te maken en een aanbod te creëren waarbij we iedereen – of op zijn minst zoveel mogelijk mensen – kunnen laten proeven van Geluk. Als coach, counselor of therapeut hebben we elk onze specialiteit. Specialiteiten, die aanvullend kunnen zijn. Alleen merkten we dat mensen toch nog met drempels geconfronteerd worden, wanneer het op coaching of therapie aankomt. Vanuit de overtuiging dat Geluk kleiner en tastbaarder kan zijn dan we vaak denken, zijn we dit Geluksplatform gestart. Dit met de bedoeling om jou, beste bezoeker, te laten proeven van de diversiteit dat Geluk voor jou in petto kan hebben.

Naast coaching en counseling merkten we ook een nood aan tastbaarder Geluk, zoals  lichaams- en creatieve therapie, voedingsadvies, beweging op maat, energetische therapieën, een opruimcoach, kleuradvies, … een belevings-, ontspannings- of rustmoment, individueel, als gezin of in groep.

Door het creëren van dit Geluksplatform, en het samenbrengen van verschillende Geluksbrengers, willen we een Geluks - netwerk creëren.

Een netwerk waar :

  • Jij je als individu kan verrijken. Waar je mag proeven van Geluk, hetzij door een workshop, een wandeling of ontmoeting. Waar je mag ervaren dat Gelukkig zijn kan en Geluk dichterbij is dan je denkt.

  • Jij, als onderneemster,  een kanaal krijgt om jouw Geluksaanbod te verspreiden zodat mensen weten waar ze naartoe kunnen gaan wanneer ze op zoek zijn naar specifiek Geluk.

            

Image by Edu Lauton

Ongeluk zit in een klein hoekje, Geluk zit overal