• Gelukspunt

Aanmodderen
Planloos te werk gaan, halfslachtig iets aanpakken. Even vooruit ... even hoopvol ... om opnieuw te stranden waar we gestart zijn. Excuses bij de vleet want het is allemaal niet zo eenvoudig, zeker niet als je het alleen moet doen, als niemand jouw idee apprecieert.


Aanmodderen.

In de praktijk is het vaak willen maar niet weten hoe of de kracht ontbreken om te volharden. Dit gebeurt niet alleen bij jou ... ... óók bij mensen die in jouw ogen succesvol lijken. ... óók bij mensen die een eeuwige glimlach dragen. Buitenshuis dragen ze hun mooiste en meest succesvolle glimlach, binnenskamers voelen ze zich aanmodderen, niet meer wetende welke kant ze op moeten, hoe ze vooruit kunnen. Jezelf naar waarde schatten is het begin van verandering. De bewustwording dat het anders kan en dat je het niet alleen hoeft te doen. Hulp vragen is oké. Het is een investering in jezelf, in jouw dromen en verlangens.

Alleen kan je veel, samen kunnen we meer

Wie of wat die hulp voor jou is is afhankelijk van jouw noden. Heb je nood aan ontmoetingen met gelijkgestemden? Dan kan een hobby jouw hulpbron zijn.

Eerder behoefte aan een luisterend oor die jou helpt richting geven? Dan is er heus wel een coach of therapeut die werkt binnen jouw hulpvraag. Verlies je bakken energie aan administratie? Wat dacht je van een Virtual Assistant of Opruimcoach? Er is altijd wel een Geluksbrenger die jou verder kan helpen, vanuit hun expertise.

Jezelf naar waarde schatten.

Jouw noden ter harte nemen.

Hulp inroepen. Gedaan met aanmodderen. Tijd voor vrijheid en balans.

21 views0 comments